Thursday, 14 January 2010

Bundás kenyér

Kell hozzá:
néhány tojás
tej

olaj
régebbi kenyérke
+ hagyma (lila-, új-, vörös-, fok-, medve-, metélő-, ami szem-szájnak ingere ;)
+ finom forró tea (mézzel, citrommal, üresen)

Így készül:
Tojásokat felver, bele csipet só, egy zuttyanat tej -- jól összekavar.
Kenyérkét szeletekre vág.
Olajat előmelegít.
Szelet kenyereket megmártogat a tojásos-tejes-sós katyvaszban, és az olajban szép aranybarnára süt.

Végül hagymával, teával, esetleg a bundás kenyérre olvasztott sajttal jó étvággyal elfogyaszt! :)

1 comment:

  1. A tutiság nálam a sok fűszer a tojásban, és a végén rá tejföl és reszelt sajt, jó sok!!! :D

    ReplyDelete