(Bocsánat, totál életlen a kép, és már sokadjára fordul elő, de igyekszem kitalálni valamit ezt kiküszöbölendő... :S)
Kell hozzá:
1 doboz ruccola
1/2 doboz koktélparadicsom
1 cs mozzarellagolyó
olívaolaj
bors
Így készül:
A zöldségeket jól megmos. A lecsepegtetett ruccolát mélyebb tálba tesz, a paradicsomokat négybe vág és a ruccola után küld. A mozzarella golyókat kettőbe vág, és szintén a tálba helyez. Meglocsol olívaolajjal és ízlés szerint borsoz, majd az egészet jól összekutyul.
Sót nem tettem bele, a ruccola finom íze úgy adja magát; szerintem nem kell feleslegesen megbolygatni. Pirítóssal, főételhez salátaként is nyammm; én magában ettem (meg egy ültő helyemben az egészet ;)
No comments:
Post a Comment